• laurasinnema

IL Team member - Mathilde Kuijpers

Bijgewerkt: jan 26

INTERMITTENT LIVING

die reis die je leven en gezondheid kan veranderen


Ik ben Mathilde Kuijpers geboren in 1970, gehuwd en heb 3 kinderen in de leeftijd van 15-17 en 19 jaar. Ik woon in een klein Brabants dorp, De Mortel.


Na de middelbare school heb ik geneeskunde gestudeerd in Maastricht. Na mijn opleiding ben ik tot 2009 werkzaam geweest in ziekenhuizen en tot 2015 in een zelfstandig behandelcentrum. Mijn aandachtsgebied was gynaecologie, verloskunde en fertiliteit. In het zelfstandig behandelcentrum werd beduidend meer ruimte gegeven aan de behoeften van de patiënt. Toch bleef er wat knagen, want de vraag naar de oorzaak werd nooit gesteld en de focus lag altijd alleen op de klacht en de behandeling daarvan.

Vanuit die gedachte, startte ik een zoektocht, las ik over orthomoleculaire benaderingen, voeding en leefstijl als medicijn, de stress in het moderne leven en kwam uit bij de opleiding klinische psycho-neuro-immunologie.


Van 2015 tot 2019 was de Vrouwenpoli in Boxmeer voor mij een fantastische werk en leeromgeving op het gebied van de integrale en leefstijl geneeskunde. De resultaten die ik zag bleven me verbazen. Maar ik wilde mijn kennis verder gaan verspreiden en ook op andere manieren mijn opgedane ervaringen en enthousiasme over gezondheid uitdragen.

Dat doe ik nu behalve in mijn eigen praktijk CurActief ook samen met Marijke Brouwers in organisaties, vanuit ons bedrijf DURF.nu, een fit en vitaal concept.


Na een onvergetelijke opleidingsweek in Bilbao, geleid door de goeroe op Intermittent Living gebied, Leo Pruimboom, hebben we IntermittentLiving.nu opgericht.


Mijn missie voor de toekomst is: bekend maken en laten ervaren welke kracht en mogelijkheden je lichaam heeft.

Denk in oplossingen en pak het probleem aan, niet het gevolg.

Ik gun iedereen DIE REIS die je leven en gezondheid kan VERANDEREN.
45 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven
Wil je op de hoogte gehouden worden over Intermittent Living en onze reizen?

© 2019 by Intermittentliving.nu

  • White Facebook Icon