• laurasinnema

IL Team member - Marijke Brouwers

INTERMITTENT LIVING

Leefstijl zonder ingewikkelde trainingen en maaltijden


Ik ben Marijke Brouwers, geboren in 1959 en woon in Aarle-Rixtel, een klein dorpje in de regio Eindhoven. Ik ben getrouwd, moeder van twee volwassen dochters en oma van drie kleindochters.


In mijn dagelijks leven werk ik vanuit een positieve psychologische benadering als psychodynamisch- en relatietherapeut, coach, trainer en vertrouwenspersoon. Ik geef ik scholingen aan therapeuten en coaches op het gebied van hormonale problematiek; in samenwerking met artsen tevens verdiepingsscholingen over fertiliteit, bekken & seksualiteit en hormonen. Ook verzorg ik workshops over PMS en de overgang.

Daarnaast verzorgen Drs. Mathilde Kuijpers en ik vanuit ons bedrijf DURF.nu vitaliteitstrainingen binnen organisaties.


Intermittent Living®

Vorig jaar nam ik met collega’s van over de hele wereld deel aan de scholing tot Intermittent Living® Coach in Bilbao. ‘Aan den lijve’ mocht ik tijdens deze bijzonder intensieve week, met als docent dr. Leo Pruimboom – de grondlegger van PNI Europe en aan de universiteit van Groningen gepromoveerd op dit onderwerp – ervaren wat intermitterend leven inhoudt, wat deze leefstijl fysiek en mentaal met je doet en vooral hoe eenvoudig deze leefstijl in een druk bezet leven past.

Ná deze week in Bilbao merkte ik dat de positieve impact op mijn lichaam en geest nog steeds doorwerkt. In de loop van de tijd veranderde – ongemerkt – mijn lichaamsgewicht en figuur.


Voor mij is deze leefstijl zonder ingewikkelde trainingen en maaltijden een prachtige manier van leven die mij gezond, scherp en stressvrij houdt


14 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven
Wil je op de hoogte gehouden worden over Intermittent Living en onze reizen?

© 2019 by Intermittentliving.nu

  • White Facebook Icon