• laurasinnema

IL Team member - Laura Sinnema

Bijgewerkt: jan 16

INTERMITTENT LEVEN, KEERPUNT IN MIJN LEVEN

Ik ben Laura Sinnema geboren in 1975, getrouwd en woonachtig in het prachtige Santpoort – Zuid en gedeeltelijk in Zambia.


In heb mijn Bachelors degree aan de hogere hotelschool gehaald en ben daarna 10 jaar werkzaam geweest als salesmanager bij grote verzekeraars in de divisies Zorg- en Arbodienstverlening.


Gezondheidsklachten in het verleden hebben mij in contact gebracht met verschillende vormen van complementaire gezondheidszorg. Ik raakte gefascineerd door het menselijk lichaam. In 2010 besloot ik het roer om te gooien en heb ik de opleiding tot Body Stress Release practitioner aan de BSR Academy in Zuid Afrika met succes afgerond. Sinds 2010 run ik mijn eigen praktijk. De afgelopen 10 jaar heb ik me verder gediept in het menselijk lichaam. Naast BSR therapeut ben ik inmiddels TRE-, Complementair en Orthomoleculair/KPNI therapeut.


Naast deze carrière ben ik erg reislustig en heb sinds 2006, bijna 5 jaar van leven reizend doorgebracht. Met name het continent Afrika heeft mijn hart gestolen. Ik ben o.a. in een 1,5 jaar durende reis met eigen vervoer door 18 Afrikaanse landen gereisd. Verder heb gewoond, gewerkt en gestudeerd in Tanzania, Zuid Afrika en Zambia.


Tijdens de opleiding tot KPNI therapeut kwam ik aanraking met Intermittent Living dit was een groot keerpunt in mijn leven. In 2015 heb ik met de oprichter van het Intermittent living concept een week in de Pyreneeën doorgebracht, dit was de start van een grote verandering in mijn eigen leefpatroon. Ik heb zelf mogen ervaren wat deze verandering in lifestyle met mij gedaan heeft, ik voel me weer fit, helder, gezond en heb weer zin in dingen.


In 2019 ben ik opgeleid tot Intermittent living coach en naast het werk als therapeut, is mijn wens en doel om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe je de regie over je eigen gezondheid weer terug kunt krijgen met "Intermittent Living"!136 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven
Wil je op de hoogte gehouden worden over Intermittent Living en onze reizen?

© 2019 by Intermittentliving.nu

  • White Facebook Icon